Biografia

SomRock! és un grup mallorquí de versions pop-rock de tots els temps, que es va formar a principis de l'any 2013 amb l'objectiu d'actuar tant a locals de copes i pubs com a festes privades, verbenes i actes públics. La major part dels seus integrants ja gaudien d’una àmplia experiència en el camp de la música abans de formar-se el grup, gràcies a la trajectòria que cada un d’ells havia tengut per separat. El vocalista Miquel Roldán també és guitarrista i compositor, i duu actuant en solitari desde l’any 2006. El guitarrista Pere Riutord formava part del grup “Rock&Health” desde l’any 2008, mentre que el també guitarrista Pep Calvo havia tocat amb els grups “Tomis’set” (1974-1976), “Los chicos de la última avenida” (1982-1984) i “Olives vives” (1986-1991). El bateria Toni Cabot va començar la seva carrera musical al grup “Món” (1973-1980), i llavors va coincidir amb Pep Calvo al grup “Olives vives” (1986-1991). Finalment, el baixista Jaume Riutord era l’únic integrant de la formació que no havia format part de cap grup de música anterior a SomRock!

Una vegada format el grup, el seu primer concert va ser el 16 de maig de 2013, al Bar Marítimo21. Aquell mateix estiu varen actuar a diversos bars, pubs i restaurants com el Three Lions Pub, Es Punt, Restaurant Mar o Restaurant Berna, i a les verbenes de Santa Eugènia, Establiments i Son Sardina. L’hivern es van estrenar als hotels Saratoga i Bahía Mediterráneo, i també van oferir diversos concerts privats, a més de seguir actuant mensualment al Three Lions Pub. En total, 26 concerts durant l’any 2013. El 2014 van seguir recorrent Mallorca de bar en bar, estrenant-se a locals com el Laos Club, Ca’n Ros o S’Escargot, i repetint a altres com el Three Lions Pub, Es Punt o el Saratoga. El 14 de novembre arribaren als 50 concerts, i ho celebraren amb una gran festa a La Movida, a la qual hi assitiren més de 200 persones (en podeu veure un petit resum aquí). L’any 2015 el grup estrena nous locals, com el BOX Office, Cafè Vilanova o SART, a més de seguir actuant als ja mencionats Three Lions Pub o Es Punt, entre d’altres. L’estiu compaginen els concerts a locals petits amb actuacions a diverses verbenes, com les d’Andratx, Son Sardina i Platges de Muro, així com la Festa de Quintos de Santa Eugènia.

El 2016 comença amb un concert en memòria de Pedro Sbert (cosí del guitarrista Pere Riutord i seguidor del grup) que va congregar a més de 300 persones a Es Gremi. També han tengut l’oportunitat d’actuar en aquesta primera part de l’any a nous locals com el Bar Xarop o Sa Barrala, i fa tan sols uns dies al Mercat Gastronòmic San Juan (S’Escorxador), arribant als 90 concerts en aquests 3 primers anys de vida del grup. (Darrera actualització: 16 de maig de 2016)


Contacta

690 388 006

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

SomRock! a Facebook

SomRock! a Twitter